40 jarig jubileum van Jan van de Wijdeven!!


Een boom is een bijzonder cadeau, vooral tegenwoordig nu het besef eindelijk doordringt hoe belangrijk bomen eigenlijk zijn voor de leefbaarheid op deze wereld. Jan van de Wijdeven kreeg er dinsdagmiddag een. Het was een geschenk vanwege zijn 40-jarig jubileum als cliënt bij de Stichting Dichterbij, via wie hij vroeger werkte bij de kinderboerderij in Eerde maar inmiddels al 21 jaar bij kinderboerderij De Kienehoeve. Tientallen familieleden, bekenden, mede-cliënten, medewerkers van de kinderboerderij en van Dichterbij zorgden voor een gezellige, volle tent en maakten er een echte feesttent van. Volop gebak, koffie, frisdrank en zelfs bier, maar dan natuurlijk alcoholvrij.

Jan, getooid met een feestelijke papieren ketting, was er het stralend middelpunt, ook letterlijk "Want Jan lacht altijd" wisten de medewerkers te vertellen. Het bordje met zijn naam erop mocht hij er ook zelf opschroeven.


  

 

   
 
   
 
 
 
 
Welkom op de site van Stichting Kinderboerderij Kienehoeve. Op deze site kun je allerlei informatie vinden over onze kinderboerderij en haar bewoners. Je kunt lezen hoe de kinderboerderij is ontstaan en hoe de kinderboerderij is gegroeid. 


Stichting Kinderboerderij Kienehoeve neemt géén dieren aan. Wij doen dit niet omdat wij daar de ruimte en middelen niet voor hebben.


Het kan ook gebeuren dat de dieren die bij ons worden achtergelaten ziektes met zich meebrengen en daarmee onze dieren ziek maken.

Dieren die over het hek gezet zijn, worden direct verwijderd naar een veehandelaar
 

 
De vrijwilligers van Kinderboerderij “Kienehoeve” eren hun voorzitter met een 'straatnaambord' waarmee zijn naam voor altijd verbonden zal blijven aan het park “Kienehoef” in het algemeen en de kinderboerderij in het bijzonder!
(tekst Jan Vogels, foto Bert Vervoort)