Sponsoring

Stichting Kinderboerderij Kienehoeve is in alle opzichten een voorbeeld dat samen werken ook echt werkt. Op onze kinderboerderij is het namelijk zo dat we werken met vrijwilligers en mensen met een verstandelijke beperking. Zonder elkaar zou de boerderij nooit zijn uitgegroeid tot een wat het nu is een ontmoetingsplaats voor mensen met en zonder beperkingen. Hier kunnen ze samen genieten van dier, natuur, educatie en recreatie.

Dit bestaat uiteraard niet vanzelf, er is door veel mensen hard gewerkt om dit te kunnen verwezenlijken. Zeker in het begin waren er veel bedenkingen of het zou kunnen om vrijwilligers samen te werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Door de durf te hebben om door te zetten en gewoon te beginnen maakte de twijfel snel plaats voor enthousiasme! Enthousiaste vrijwilligers en mensen met beperkingen vormden een samenwerkingsverband met mogelijkheden.

En van een “gewone” kinderboerderij werd het een bijzonder project met een grote aantrekkingskracht in de regio.

De afgelopen jaren hadden vooral heel veel kinderen, maar ook volwassenen, plezier op onze kinderboerderij. Lekker knuffelen, een educatieve les met de school, de paashaas en zwarte piet huppelen er rond, een levensechte kerststal etc.

Maar ook kerstbijeenkomsten voor ouderen worden bij ons gevierd.Maar de Kienehoeve kost geld: voer, de dierenarts, onderhoud, activiteiten etc. 

Zou u kinderboerderij Kienehoeve financieel willen ondersteunen? 

Wilt u uw bedrijf promoten op ons sponsorbord? Dat kan ook! Voor een bedrag a € 230.- per jaar krijgt u een plaats op ons sponsorbord. Als u interesse heeft om de kinderboerderij te helpen dan kunt u contact met ons opnemen via Rob Kamp. Mailadres: rob.kamp57@gmail.com